Vindispensere fra italienske Enomatic

Bedste kvalitets vindispenser

Unica 4/r

Helt ny vindispenser fra Enomatic til 4 flasker. Vindispenseren er kompakt, driftsikker og nem at installere og benytte. Kan forbindes i moduler på utallige måder.

Introduktionspris: 35.250 DK.Kr.
Eksklusive moms og installation.
Begrænset oplag.


Få mere at vide.

Ny Vinserveringsmaskine

Unica 8/r

Helt ny vindispenser fra Enomatic til 8 flasker. Vindispenseren er kompakt, driftsikker og nem at installere og benytte. Kan forbindes i moduler på utallige måder.

Introduktionspris: 58.500 DK.Kr.
Eksklusive moms og installation.
Begrænset oplag.


Få mere at vide.

Vindispenser til hjemmet

Eno one

Vindispenser til 2 flasker. Plug&play installation uden winecard. Vindispenseren er kompakt, driftsikker og nem at installere og benytte. Kan forbindes i moduler bag baren. Velegnet til hjemmet.

Pris: 14.390 DK.Kr.
Eksklusive moms. Afhentningspris. Haves på lager

Få mere at vide.

Vindispenser til 4 flasker

Enoline elite 2.5 - 4 flasker

Vindispenser til 4 flasker, den klassiske forgænger til Unica, udført i elegant design og med brugervenlig teknologi. Kan betjenes af personale bag baren eller af kunden selv med winecard.

Pris: 50.000 DK.Kr.
Eksklusive moms og installation.


Få mere at vide.

Vindispenser til 8 flasker

Elite 2.5 - 8 flasker

Vindispenser og vinkøleskab til 8 flasker, med to separate temperaturzoner. Vinserveringsanlægget bevarer de åbne vine i mindst 21 dage og kan anvendes med winecard til wine by the glass servering.

Pris: 81.000 DK.Kr.
Eksklusive moms og installation


Få mere at vide.

Champagne-dispenser

Flûte 2 til champagne

Vindispenser til 4 flasker. Den eneste vindispenser i verden til mousserende vine. Serverer din champagne, cava og proseco som var den fra en nyåbnet flaske. Bevarer bobler, smag og aroma i 10 dage. Enestående teknologi og flot design. Kan anvendes med winecard eller bag baren.

Pris: 98.900 DK.Kr.
Eksklusive moms og installation

Få mere at vide.

Vindispenser til restaurationsbranchen

Enoround

Vindispenser til 16 flasker, to temperaturzoner, bruger en kombination af de bedste teknologiske løsninger fra enomatic. Bør anvendes til selvbetjening med winecard. Skal ud at stå og stråle midt i lokalet.

Pris: 219.900 DK.Kr.
Eksklusive moms og installation


Få mere at vide.

*Basis installation:
Vindispenseren opstilles, tilsluttes og gøres klar til brug. Det er en forudsætning, at enomas tekniker kan opstille dispenseren på tilpasset plads i henhold til produktark.