Wauw-effekten er stor!

16/9/2020
”Vi er rigtig glade for den. Den er altid fyldt op, bliver flittigt brugt og wauw-effekten er stor”.

Det fortæller Katrine Berg Rafn i telefonen fra Aalborg, da vi ringer for at høre, hvordan det spænder af med den Enomatic vindispenser, som Enoma installerede i RareWines nye domicil forud for åbningen i sommeren 2020.

”Den bliver brugt ved kundebesøg, til fredagsvin og til intern læring”, fortsætter Katrine.

”Dispenseren står og stråler og er altid klar til at skænke et godt glas vin. Temperaturen er rigtig og det er supersmart både at vinen kan holde sig i 3 uger og at der er tre doseringstørrelser, så man løbende kan servere en lille smagsprøve”.

RareWine Group tæller en handelsvirksomhed, hvor man køber og sælger sjældne og eksklusive vine over hele verden, samt en investeringsvirksomhed, hvor formuende personer kan købe vin til investering.

Det er et kendt faktum, at de bedste vine stiger i pris over tid. Konstant produktion, stigende efterspørgsel og løbende konsum er alle faktorer, der gør vin til den perfekte investering. Kombineret med en lav risiko medfører det, at vin gør sig rigtig godt som investeringsobjekt.

”Vi handler med hele verden og kan efterhånden mønstre Nordeuropas vildeste vinkælder”

Det fortæller Katrine og fortsætter ”vi udskifter jævnligt vinene i vindispenseren, så både vi selv og vores gæster og samarbejdspartnere kan smage”.

RareWine har til huse på Industrivej i Vester Hassing, men har nu også åbnet kontor ved havnefronten i Aalborg, hvor Katrine, som er HR-Partner, har været ansvarlig for forberedelsen og indflytningen.

Øverst på ledelsens ønskeliste stod en Enomatic Vindispenser. ”Det var faktisk dispenseren, ledelsen gik mest op i” griner Katrine.

”De spurgte hele tiden, om vindispenseren nu ville være på plads til åbningen. Det var mindre vigtigt med alt det andet, bare dispenseren var der." 

Lokalerne med udsigt over Limfjorden er store og lyse og skal  tjene som daglig arbejdsplads for de godt 40 medarbejdere og som repræsentationslokaler for RareWines besøgende kunder.

”Både kunder, medarbejdere og ledelse er svært tilfredse med, at Enomatic vindispenseren står der og ser godt ud og altid er klar til at servere en god vinoplevelse.”

Om os

Åbningstider:
Mandag-fredag kl.10-19
Lørdag kl.10-17
For aftale ring 31316837

Supermarco, Støbegodsvej 1, 2450 København SV
Info@enoma.dk
Tlf: 31 31 68 37

Kontakt mig

Vil du have et  GRATIS tilbud på opstilling og installation af vindispensere, eller vil du bare spørge om noget ?

Tak fordi du vil være medlem!
Oops! Der var noget der gik galt. prøv igen senere.