Enomatic Vinbar i Supermarco og flere nyheder

7/9/2021

Hvorfor smiler Julie? Det kommer vi til om lidt

Supermarco har lavet en fin lille film fra Enomatic Vinbar, der jo også er Enomas Showroom. I disse dage er det 2 år siden, Supermarco og Enoma gik sammen om Enomatic Vinbar.

Og nu kan vi vist godt love, at der ikke kommer flere nedlukninger og begrænsninger. Der er masser af vine i dispenserne, antipasti kan nydes i baren og borde og stole er sat frem igen.

Relevant for dig: Du kan få syn for sagen, hvis du overvejer at investere i verdens bedste vindispensere.

Alle Enomatic-modellerne er i baren. Supermarcos kunder betjener sig selv ved dispenserne og kan smage mere end 30 vine, som så kan købes med hjem fra hylderne på kvalificeret baggrund.

Nogle dispensere er opsat til blot at give en lille smagsprøve, andre er opsat til at give valgfri dose med vinkort, som købes i baren.

Det hele kører af sig selv, så hvis du påtænker at smutte forbi, så giv lige et kald eller en SMS på 31316837, så jeg kan være hos dig og du kan få svar på evt spørgsmål om dispenserne og … nårh ja, en pris måske.

Vinbaren følger Supermarcos åbningstider. Mandag-fredag kl.08:30-19:00, Lørdag kl.08:30-17:00

UNICA til promotionpris

Enoma har fået en lille forlængelse af Enomatic, så den nye Unica vindispenser kan fås temmelig billigt et par uger endnu.

Julie er begejstret! Der er både Pecorino og Gewurtztraminer i en af de nye Unica vindispensere

Gas skal der til

Der er nye forsyninger af de små gas-flasker med argon på vej. Pludselig gik det stærkt, så vi løb tør, men om et par uger er lagret fyldt op igen.

Gassen presser vinen ud af flasken og lægger en beskyttende atmosfære i vinflasken, så din vin ikke bliver oxideret men bevares i 3 uger.

Prisstigninger

Enomatic varsler generel prisstigning på 6% gældende fra 13. September grundet knaphed på råvarer og bump i transportsektoren.

Tøv ikke

Tag fat i mig på 31316837 eller ub@enoma.dk

Mange hilsener

Ulrik Bjørn


Om os

Åbningstider:
Mandag-fredag kl.10-19
Lørdag kl.10-17
For aftale ring 31316837

Supermarco, Støbegodsvej 1, 2450 København SV
Info@enoma.dk
Tlf: 31 31 68 37

Kontakt mig

Vil du have et  GRATIS tilbud på opstilling og installation af vindispensere, eller vil du bare spørge om noget ?

Tak fordi du vil være medlem!
Oops! Der var noget der gik galt. prøv igen senere.