De kommer hurtigt til at tjene sig hjem!

10/11/2020
”Vi sælger meget mere vin. Som i rigtig meget mere vin,” siger Sophie, leder af det nye Rbabarrab på Sønder Boulevard i København.
Hun er ikke i tvivl. ”Først ville vi bare have to, men da jeg stod i Enomas showroom og så dispenserne, besluttede jeg mig for tre. Det er jeg glad for. Vi har et godt udvalg og dispenserne kommer hurtigt til at tjene sig hjem.”

Rbabarrab (udtales ra-bar-bar-rap) genåbnede i nye flotte lokaler i starten af oktober 2020 lige overfor Kihoskh, som er en del af samme forretning. Rbabarrab er kendt for deres egne og specialimporterede øl, men der skal også være gode vine, naturvine selvfølgelig. Som en del af genåbningen investerede baren i tre Enomatic Eno One vindispensere for at kunne styre vinene.

”I den gamle bar stod vinene gemt væk under baren. Vi kunne ikke holde styr på, hvor længe de havde været åbne, kunderne fik nogle gange oxideret vin. Det går jo ikke og det er slut nu”, fortæller Magnus, der er bartender.
”Ingen kunne se, at vi også har vin. Nu ser folk vinene med det samme, flaskerne præsenterer sig flot i vindispenserne. Der er jo lys på dem, og de står og stråler nede for enden af baren”, fortsætter Magnus.

Vindispenserne bevarer vinen i flere uger efter flasken er åbnet. Også de skrøbelige naturvine.

”Naturvinene crasher normalt hurtigt efter flasken er åbnet, men nu holder de længe. Vi har endnu ikke oplevet, at en vin gik ned i dispenserne.”

Med vindispensere er det slut med gule sedler med dato og klokkeslet på fugtige flasker

”Vi ville have vin på glas og vi åbnede flasker, når det blev efterspurgt. Ofte blev der så ikke skænket mere fra den flaske og derfor havde vi et meget stort spild. Nu bliver hele flasken solgt, fordi dispenserne bevarer vinen intakt.”

Vindispenserne er indstillet til at kunne give tre doser, så det er nemt at være bartender og der er ingen over- eller underdosering. Klik på knappen og dosen lander i glasset – i den rigtige temperatur.

”Det er vildt smart med de tre doser. Jeg kan tappe en smagsprøve, et halvt glas og et helt glas. Jeg ved ikke så meget om vin, jeg er mere en øl-mand, men jeg kan give folk en lille smagsprøve og kan jo også selv smage, så jeg kan anbefale vores kunder et godt glas. Og fedt at temperaturen er rigtig” siger Magnus. ”Jeg er ved at lære noget om vin,” griner han.

Heldigvis for Magnus er der en dreven vinmand, Sebastian, som udvælger vinene til dispenseren. Sebastian vil nu og da sætte helt særlige (og dyre) vine i dispenseren.

”Der er gode muligheder for lidt vin-lir” siger Sebastian.

Rbabarrab har skudt papegøjen med de nye lokaler på hjørnet af Sdr. Boulevard og Saxogade. Det er et stort, skønt, gammelt hjørneapotek med de klassiske glaslofter med bladguld. Der er masser af pladser udenfor og der er sol hele dagen. Det bliver et forårshit!! Og Rbabarrab er ikke bare en øl-bar med naturvin. Menukortet er både imponerende og fristende. Der er et godt køkken og et entusiastisk personale både i køkken og bar.

Rbabarrab

SønderBoulevard 52

København V

Alle dage pt. Kl.09.00-22.00

Om os

Åbningstider:
Mandag-fredag kl.10-19
Lørdag kl.10-17
For aftale ring 31316837

Supermarco, Støbegodsvej 1, 2450 København SV
Info@enoma.dk
Tlf: 31 31 68 37

Kontakt mig

Vil du have et  GRATIS tilbud på opstilling og installation af vindispensere, eller vil du bare spørge om noget ?

Tak fordi du vil være medlem!
Oops! Der var noget der gik galt. prøv igen senere.