Bourgogne går all-inn med Enomatic vindispensere ..og et par andre gode historier

6/5/2022

Nyt stort vincenter åbner i Bourgognes hjerte

Den 6. maj åbner en 500 kvadratmeter stor vinforretning, Cave de la Cité, med 3500 forskellige vinmærker og med 250 Bourgogne-vine, der kan nydes glasvis, tappet fra Enomatic-maskiner. Det beretter Vin Avisen i deres seneste nyhedsbrev.

Vinhandlen er en del af det store nye vin- og gastronomicenter i Dijon, Cité Internationale de la Gastronomie & du Vin (CIGV), med et museum, der fortæller om distriktets vine, en vinskole, kurser ud i den højere gastronomi på fransk og engelsk, restauranter, en boghandel og en biograf, hvor der vil blive vist vinøse og kulinariske film.

En million gæster årligt

Centret, der har kostet 250 millioner euro(cirka 1,8 milliarder kr.), er en del af en ligeledes spritny bydel med et firestjernet hotel og 540 boliger.
Det nye tempel for vin og gastronomi ligger tæt ved Route de Grand Crus (de store cru’ers rute) med nogle af Bourgognes fornemmeste vinmarker, som lokker vinturister til fra hele verden. Så beliggenheden er perfekt, og håbet er da også, at vincentret med dets mange vinøse og gastronomiske attraktioner vil kunne nå op på en million besøgende årligt.

Med mere end 30 Enomatic vindispensere slår det nye centerfor vin nok verdensrekord i vine på glas.

Rekorden i Danmark er i Københavns indre by

TAPS Vinbar i Store Regnegade i København kan prale af at tilbyde 80 gode vine på glas fra Enomatic vindispensere og har dermed danmarksrekorden. Enomatic Vinbar i Supermarco, også i København, har ”kun” 34vine på glas.

TAPS Winebar i København

 Nyd et godt glas vin mellem isbjørne eller pingviner

Hollandske Oceanwide Expeditions, der arrangerer cruises til polare egne både i syd og nord, har udstyret deres skibe med Enomatic vindispensere.

 

Betal for din vin med dit hotel-nøglekort

Flere Marriott Hoteller i det østlige USA har Enomatic Vindispensere. Med integration mellem hotellernes nøglekort og Enomatics software kan gæsterne betjene sig selv ved dispenserne – og blive faktureret for vinen på hotelregningen ved ud-checkning. Kunderne er glade og hotellerne får en nem ekstraindtjening.

Om os

Åbningstider:
Mandag-fredag kl.10-19
Lørdag kl.10-17
For aftale ring 31316837

Supermarco, Støbegodsvej 1, 2450 København SV
Info@enoma.dk
Tlf: 31 31 68 37

Kontakt mig

Vil du have et  GRATIS tilbud på opstilling og installation af vindispensere, eller vil du bare spørge om noget ?

Tak fordi du vil være medlem!
Oops! Der var noget der gik galt. prøv igen senere.